TOP
Blogposts Lisanne

“Stoere en betaalbare luiertas – 6 tips!”

Een stoere luiertas, waar papa ook mee over straat kan, voor ongeveer 30 euro, waterbestendig en ook nog lekker ruim. Ik heb zes leuke modellen gevonden, waarvan de Baby Ono So Style mijn favoriet is. Ik deel graag mijn zoektocht met jullie. Voor welke coole luiertas ga jij?

 

1. Luiertas Hema

Hema luiertas canvasDeze bruine luiertas gemaakt van canvas koop je voor 30 euro bij de Hema. De tas (afmeting: 20 x 40 x 26,5 cm) heeft 2 buitenvakjes, 3 binnenvakken en een warmte isolerende flessenhouder. De tas kan als handtas en schoudertas gedragen worden. Wij hebben de denimversie van deze luiertas gehad, maar de rits ging snel stuk. Toen ik dit aangaf in de winkel, kregen we netjes een nieuwe, maar ook hier ging de rits van stuk. Een leuk en betaalbaar model, maar helaas is de kwaliteit niet zo best.

 

2. Kidzroom Vision of Love verzorgingstas

Kidzroom luiertasDeze stoere tas van Kidzroom is verkrijgbaar in het zwart, grijs, bruin en blauw. Het model (afmeting: 16 x 38 x 27 cm) lijkt erg op de luiertas van de Hema, maar dan net een slagje kleiner. Veel handige vakken, een schouderband en handvaten en een toffe canvaslook. De prijzen van deze tas verschillen per kleur. De bruine versie is voor 35 euro verkrijgbaar bij bijvoorbeeld bol.com en het blauwe model kost 50 euro. Dit merk heeft overigens ook luiertassen met vrolijke printjes zoals hartjes en bogen. Wat minder stoer en minder cool voor mannen, maar wel leuk! Zal de rits van deze tas wel heel blijven?

 

3. Skip Hop Duo Signature luiertas

skiphop duo luiertasDeze verzorgingstas van Skip Hop heeft verschillende hippe prints, maar is ook verkrijgbaar in het zwart en grijs (afmeting: 11 x 33 x 35 cm). De goedkoopste versie kost ongeveer 50 euro en de nieuwste modellen zijn verkrijgbaar voor 65 euro bij bijvoorbeeld mamaloesbabysjop.nl. De tas heeft veel vakken, is makkelijk te bevestigen aan de kinderwagen en heeft een verzorgingsmatje en ruimte voor flesjes. Ik was op zoek naar een goedkoper en wat groter model, maar die met zigzagprint (zie afbeelding) is wel echt heel leuk.

 

4. Babymoov Urban Bag luiertas

babymoov_urban_bag_smokey_luiertas_1Urban Bag, dat klinkt toch alleen al stoer. Deze luiertas van Babymoov is onder andere verkrijgbaar in het grijs en zwart (afmeting: 12,5 x 38 x 28 cm). Hij kost 40 euro bij bijvoorbeeld baby-dump.nl. Er zitten handige onderdelen bij zoals een verschoonmatje, een fopspeendoosje en een thermobox. Waarom heb ik deze tas eigenlijk niet gekocht?

 

5. LAND luiertas van AliExpress

LAND-Luiertas Aliexpress

Geen idee of deze leuke luiertas van AliExpress van goede kwaliteit is, maar het is wel een stoere betaalbare rugzak voor 35 euro. De tas heeft handige vakjes en is verkrijgbaar in elf verschillende kleuren (afmeting 27 x 42 x 21cm). De recensies zijn positief, dus mocht je op zoek zijn naar een betaalbare rugzak dan is dit mogelijk wel een succes?

 

6. Baby Ono So Style verzorgingstas

Baby Ono So Style grijs

Ja ja, de Baby Ono So Style is het geworden! Een grijze en ruime luiertas (afmeting: 40 x 27 x 22 cm), met veel vakken en hij is waterbestendig. Handig als je tijdens het wandelen of op de fiets in een regenbui terecht komt. Ik heb de tas voor 25 euro gekocht bij mamaloesbabysjop en ben er heel blij mee. Hij valt overigens wel lichter uit dan op de foto, maar dat vind ik wel leuk.

 

Heb jij tips of ervaring met een van deze tassen? Laat een comment achter!

Tags:           

«
»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.