TOP
Blogposts Lisanne

“Oeps, al drie maanden geen blog – Waarom?”

Huilend kind omdat we geen blog hebben geschreven

Al drie maanden geen blog? Waarom niet? Is het leven als moeder druk? Nee hoor, dat valt wel mee. Het zijn vooral alle andere dingen die ervoor zorgen dat we even niet de rust en tijd hebben genomen om te bloggen.

Roestig Blond

Denise is een toffe uitdaging aangegaan samen met haar man. Ze zijn gestart met Roestig Blond; twee creatieve geesten en een lekker biertje. Ze helpen bedrijven en ondernemers om hun verhaal nog beter te vertellen. En waar slaat dat lekkere biertje dan op? Ze hebben het voor elkaar gekregen om via een crowdfunding actie een biertje te brouwen: Roestig Blond. Tof he?! Meer weten? Neem vooral even een kijkje op hun website!

Bolle buik

Maar is dat biertje dan ook echt lekker? Ik moet nog even geduld hebben om daar achter te komen. Ik heb namelijk weer een bolle buik en ben 19 juli uitgerekend. Maar Roestig Blond wordt zeker weten mijn eerste biertje en de recensie volgt:). DORST!!

Genieten van het leven

Ok, zwanger en ondernemen. Zijn dat dan de redenen waarom we niet meer bloggen? Voor een deel. Laat ik voor mezelf spreken. Door de zwangerschap ben ik veel moe of in ieder geval veel vaker moe dan de eerste zwangerschap. Ik moet daardoor wat rustiger aan doen. Maar dat zit niet echt in mijn aard. Ik ben in december begonnen aan een nieuwe baan, in juni gaan we verhuizen en ondertussen zijn we ook ons eigen huis aan het verkopen. Tussendoor lekker uit eten, naar optredens, een weekendje weg, leuke dingen doen met de kleine meid en o, ja bloggen. Tja dat laatste is er een beetje bij ingeschoten…

Blog en ideeën

Maar we hebben ideeën genoeg. We zijn afgelopen weekend met zes gezinnen op een boerderij geweest. Super gezellig en echt een aanrader. Blog volgt! Ook hebben we leuke theatertips voor kinderen onder de vijf jaar en delen we graag onze traktatietips voor de crèche. Onze gastblogger Marloes heeft weer inspiratie voor een blog nu haar dochter net vier is geworden. Op Instagram zijn we overigens wel actief. Volg je ons nog? Uhh, ik bedoel ‘al’.

Tags:       

«
»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.