TOP
Blogposts Lisanne

“Rugzak met kinderzitje #mijndroomkomtuit”

Rugzak met kinderzitje, Deuter Kid Comfort 2

Het is af en toe heerlijk om te dromen over de toekomst. Zo leek het mij fantastisch om te wandelen door de bergen of bossen met zo’n grote rugzak met kinderzitje. Hoppa, onze kleine meid erin en gaan met die banaan. En ja, echt waar, met trots kan ik vertellen; deze droom is geen bedrog!

Eigenlijk was het niet de bedoeling zo’n rugzak te kopen. Maar toen we erachter kwamen dat we de draagzak waren vergeten, greep ik mijn kans. ‘Wandelen met een buggy door de bossen, is echt geen doen’, zei ik tegen mijn man. We hebben een korte wandeling gemaakt in de buurt van de camping en het was inderdaad verre van ideaal.

Outdoorwinkels

Ik ben op internet gaan zoeken naar een outdoorwinkel in de buurt. Op ongeveer 40 minuten rijden vond Google twee outdoorwinkels in het stadje Bonn. Ik keek op de website van de plaatselijke ‘Globetrotter’ en vond van het merk Deuter een handige rugzak. Na het lezen van een aantal reviews was ik overtuigd.

Bonn

Dus wij onderweg naar Bonn. Eigenlijk niet meer helemaal met de rugzak in gedachte, lopen we door het centrum. Lekker lunchen en een beetje shoppen. Uiteraard lopen we een sportwinkel in. Dennis is gymdocent, dus zijn werkkleding vinden we in een sportwinkel. Een aantal trainingsbroeken en T-shirts later lopen we de roltrap af naar de outdoor-afdeling. Deze winkel werd niet gevonden door Google, maar wie weet hebben ze hier wat we zoeken…

Deuter Kid Comfort 2

En ja hoor, daar staat ie: de Deuter Kid Comfort 2. Vol enthousiasme zetten we Evi in het zitje en doen we de rugzak om. Tot mijn grote verbazing begint Evi te gieren van het lachen. Normaal is stilzitten niet echt helemaal niet haar ding, maar blijkbaar is het superleuk om op mijn rug te zitten. Ik ben verkocht. Even later loop ik heel trots met die rugzak onder mijn arm de winkel uit.

Wandelen cool of niet?

Maar gaat Evi het langer dan een uur volhouden in de rugzak? Zit de rugzak wel lekker? Ben ik het niet zat na een uur? Later meer…

Tags:          

«
»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.