TOP
Blogposts Marloes (gastblogger)

“De mooiste dag van 2017”

at, drink and be married

Hij is geweest. Althans voor mijn schoonzus en zwager. De mooiste dag van 2017. Als ceremoniemeester kan ik zeggen dat het een fantastische bruiloft was. Hoewel het weer wat beter kon (dat was het enige wat we niet in de hand hadden), was de rest tot in de puntjes verzorgd.

Toen ik de rol van ceremoniemeester toebedeeld kreeg, was ik vereerd! Een bruiloft staat op nummer 1 van mijn eigen bucketlist (helaas komt hij niet voor bij die van mijn vriend) dus hoe mooi zou het zijn, om deze van heel dichtbij mee te mogen maken alsof het de generale repetitie is voor mijn eigen feest, ooit. Want trouwen ga ik. Ik zie wel met wie, roep ik mijn vriend ook steeds dreigend toe.

Gevraagd worden

Een bruiloft waar we de liefde en het leven vieren, een feest met al je geliefden om je heen, romantiek ten top. Ja, ik ben er klaar voor, het draaiboek ligt klaar, ik hoef  ‘alleen’ nog maar gevraagd te worden. Wekelijks roep ik hem ook ‘Oooh ik heb zoveel zin in onze trouwdag!’ toe.

Prins op het witte paard

Bij elk zweefvliegtuig wat ik voorbij zie komen, heb ik standaard de tissue in de hand, omdat iets in me toch steeds hoopt op een ‘WIL JE MET ME TROUWEN’ slinger, bij elk paardengeluid wat ik hoor, hoop ik op een ‘de prins op het witte paard’ effect, maar helaas. Zelfs geen rompers met ‘Papa wil je wat vragen’, geen plotselinge ring tijdens een diner, zelfs tijdens onze vakantie gebeurde er niets.  En de waterproof mascara zat nog wel in de koffer. Voor het geval dat.

Kaartje onder ruitenwisser

Totale stilte. Ooit kwam mijn collega naar binnen gerend, ‘Er zit een kaartje onder je ruitenwisser!’, ik stiftte nog snel mijn lippen, wilde bijna mijn collega de taak geven het gebeuren te filmen, toen bleek dat er iemand tegen mijn bumper had aangezeten.

Mooiste dag van 2018

Helaas, tot op de dag van vandaag zit er geen schot in de zaak. Inmiddels wordt het een steeds groter feest, want de kans dat ik mijn 12,5-, 25- of zelfs 40 jarig huwelijk mee ga maken wordt met de dag kleiner.  Maar ik hou hoop. De mooiste dag van 2018 is ook prima. Ik zorg dat de waterproof mascara ook over een paar weken weer in de koffer zit. Voor het geval.

Tags:       

«
»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.