TOP
Blogposts Denise Lisanne

“Even voorstellen: Coolmom Marloes”

Open boek gastblogger Marloes

Een gastblogger, dat vinden wij cool! Dus met trots stellen wij aan jullie voor: Marloes! Ze is 34 jaar, werkt in een hotel, woont samen in Arnhem en noemt zichzelf ‘een open boek’. O ja, ze is natuurlijk ook moeder. Haar zoontje is zes en haar dochter net drie jaar.

Marloes geeft ons een kijkje in haar leven als coolmom. Hoe beleeft ze de voorbereidingen voor vaderdag? Is ze bang voor spinnen? We gaan het teruglezen in haar blogs!

ADHD

Nog een interessant weetje trouwens: Marloes heeft ADHD. En dat bekijkt ze positief: “Ik ben hierdoor een open boek en dat levert vaak lachwekkende momenten op. Ik hoop dat de lezers zich kunnen herkennen in mijn blogs, er om kunnen lachen en zien dat wanneer je ergens open over bent, dat heel veel kan opleveren.”

Marloes van harte welkom!

Tags:        

«
»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.