TOP
Blogposts Lisanne

“Word jij blij van de was?”

Vrouw doet de was

De was, ff serieus…wat een gedoe! Steeds als je denkt, nu heb ik alles weggewerkt, zit de wasmand alweer vol. Gelukkig zijn er uitzonderingen en kan het ook heel leuk zijn om de was te doen.

Meent ze dat nou? Ja! Bijvoorbeeld de eerste keer dat je al die kleine kleertjes gaat wassen. Dat moment dat je met verlof bent en alle tijd hebt om die schattige rompertjes, dat lieve pyamapakje en die kleine slofjes te wassen. Vond jij dat niet heerlijk?

Oke, ik moet toegeven, dat was het enige moment dat de was leuk was. Natuurlijk zijn er ook momenten dat de kleine je helpt. Dat is ook leuk. Maar dat is een moment. Dat die was opgehangen moet worden en daarna weer opgevouwen moet worden, dat blijft irritant.

Gelukkig zijn er wel verzachtende omstandigheden. Een paar tips:

  • Vouw de was op tijdens je favoriete soap. Het is niet erg als je een scene mist. Je kunt tenslotte ook drie afleveringen missen en nog steeds op de hoogte zijn.
  • Zet je favoriete muziek op. Lekker meeblèren en af en toe een danspasje doen. Helpt ook bij schoonmaken.
  • Doe de was samen. Ophangen en opvouwen gaat sneller.
  • Past je (schoon)moeder op bij jouw thuis? En verzorgt je nog steeds heel graag. Heel fijn! Dan vindt ze het vast niet erg de was te doen?!

Oke, dat was het.

Tags:        

«
»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.