TOP
Blogposts Denise

“De beste tips voor een avondje alleen thuis”

vrouw kijkt tv met popcorn, avondje alleen thuis

Ben je een avondje alleen thuis? Je kan natuurlijk met een bak ijs of een reep chocolade op de bank neerploffen en je favoriete serie gaan kijken. Laat je dan ook vooral niet tegenhouden door ons. Maar serieus, dit is je kans om los te gaan. Met de volgende tips haal je alles eruit wat erin zit.

Kook uitgebreid voor jezelf

Laat de pizza in de vriezer liggen en verwen jezelf met een extra lekkere maaltijd. Nu heb je alle tijd om uit te pakken. Maak iets wat (alleen) jij echt lekker vindt. Je hoeft met niemand rekening te houden. Muziekje aan, wijntje erbij en smullen maar. Klinkt goed he?

Bak een taart en eet ‘m dezelfde avond nog op

Een taart… helemaal voor jou alleen. En weet je wat het mooie is? Niemand hoeft hier iets van te weten. Zorg alleen wel dat je alle sporen wist.

Doe hetzelfde met de fles wijn die al open is

Een geopende fles wijn, blijf niet zo lang lekker. Zuurstof zorgt er voor dat de wijn snel verouderd. Hoog tijd dus om die geopende fles soldaat te maken.

The voice of…

Jazeker… vanavond kan jij weer schaamteloos meezingen met je favoriete songs guilty pleasures. Je hoeft geen rekening te houden met slapende kids, dus geef die volumeknop nog maar een draai. Oke, en die haarborstel mag je nu best wel weer even als microfoon gebruiken hoor.

Badder als een baas

Laat het bad vol lopen en tover je badkamer om in een heuse spa. Als je het doet, doe het dan goed. Hoe meer bubbels, hoe beter. Omdat je toch flessen aan het legen bent, kan de badschuimfles er ook nog wel bij. TL-licht uit, kaarsjes aan en chillen maar!

Heb je de bovenstaande dingen afgetikt? Hijs jezelf in die veel te grote sweater, plof neer op de bank en ga voor minstens vijf afleveringen…

Tags:         

«
»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.