TOP
Blogposts Denise

“Ochtend… stress”

ontbijt en ochtend stress

Eric en ik zijn allebei chaotisch. En ja, dat begint al in de ochtend. Omdat onze zoon Lucca helaas geen snooze-knop heeft, begint de dag in huize Beugelsdijk tegenwoordig vrij ehm…vroeg. Maar geloof me, alles gaat opeens een stuk gestructureerder.

Ik schrik wakker. Waarom staat de wekker niet aan? Ik zie dat het al vrij laat is, dus ik maak Eric snel wakker. Terwijl hij onder de douche springt, loop ik naar de keuken om het ontbijt te maken. Hebben we eigenlijk nog wel brood in huis? Hmm.. nee, we kunnen kiezen tussen twee melige appels of een bruine banaan. Ik pas. Terwijl ik nog snel even wat koffie zet, zie ik op de kalender staan dat we vanavond eters krijgen. Oeps.. vergeten. Daar moeten we na werk dus nog wat voor regelen. We schieten door het huis om ons klaar te maken voor vertrek. Eric pakt de fiets, ik de auto. We geven elkaar in de hal een kus en Eric sprint naar beneden. Ik trek m’n jas aan, pak m’n tas en grijp naar de muur waar de autosleutel hangt. Of nou ja.. waar hij hoort te hangen. Wat blijkt, hij zit nog in Eric zijn jas. Die (inderdaad!) net is weg gefietst.

#chaos

Vorig jaar was dat allemaal nog geen probleem. Dan hadden we overal wel een creatieve oplossing voor. Tegenwoordig is het bedenken van een oplossing een grotere uitdaging geworden. Met de komst van Lucca zijn wij serieus wat gestructureerder geworden. Haasten in de ochtend komt ook bijna niet meer voor.

#knuffeltijd

Als om 6 uur onze kleine wekker gaat, dan begint de dag met een uitgebreide knuffel- en kroelsessie. Lucca vindt dat nu nog leuk, dus maken wij er goed gebruik van. We hebben genoeg tijd om ons uit te rekken (en nog een keer uit te rekken). En nog voordat de klok de 8 uur aantikt, zitten wij alle drie fris en fruitig aan de eettafel te ontbijten. Inclusief cappuccino met perfecte schuimlaag.

“Zo, wat een feest!” hoor ik je denken… Maar dit is nog niks, want op een echte goeie dag (lees: de kleine wekker gaat een uurtje eerder) staan er zelfs croissantjes op tafel!

Update: Gelukkig heeft onze vroege vogel binnenkort zijn eigen kamertje, dus wie weet kunnen we dan iets langer slapen. 😉

Tags:         

«
»

3 COMMENTS

 • Admiring the dedication you put into your site and detailed information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Wonderful read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  Reply
 • Admiring the hard work you put into your website and in depth information you provide. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Great read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  Reply
 • palletmailoi.com on 29 mei 2017

  I think that is among the most significant information for me.
  And i am satisfied reading your article. But want
  to observation on some normal things, The web site style is great, the articles is
  really great : D. Excellent job, cheers https://palletmailoi.com Pallet nhựa Mai Lợi chuyên kinh danh phân phối pallet nhựa giá rẻ vận chuyển tận nơi.
  Pallet nhựa cũ với nhiều kích thước khác nhau đảm bảo yêu cầu.

  Reply

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.