TOP
Blogposts Denise

“Blijf ook in de hitte een COOLMOM!”

Pops, ijsdrankje met alcohol

POPS. Zonder dat ik het geproefd heb, ben ik nu al fan. Ja echt. Ik word namelijk blij van slimme ideeën.  En als de verpakking er dan ook nog “gelikt” uit ziet, dan heb je me. Wat het is? Dat ga ik je nu vertellen.

Waarom gewone ijsjes eten als het ook spannender kan? Dat dachten de mensen achter het Britse merk POPS vast. Zij hebben namelijk ijsjes in de smaken prosecco, rose en champagne op de markt gebracht. Dit is precies wat je nodig hebt op een dag dat de mussen van het dak vallen. IJs en alcohol. Ik zeg BRILJANT!

Nu we het toch over dooie mussen hebben. Deze ijsjes zijn helaas nog niet in Nederland te koop. Wel al in andere Europese landen, dus het kan vast niet lang meer duren. Tripje naar Londen dan maar?

Foto’s: www.wearepops.com

Tags:         

«
»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.